TRAJECT : Intuïtie als gids
voor je leven en ONDERNEMing

Je intuïtie is je goud !

VOOR JOU ALS JE WIL 
JE INTUÏTIE AANWAKKEREN
EN (MEER) LEREN VERTROUWEN OP JE INTUÏTIE 

 

Ik leer je alles wat ik weet en geleerd heb wat betreft intuïtie, hoger voelen, hoger weten.

Je krijgt niet alleen de hoe en wat, je gaat ook aan de slag. Leer en oefen om je af te stemmen om zo informatie te bekomen die je zo goed kan gebruiken in je onderneming én je leven natuurlijk.

 •  Om jezelf beter te leren kennen en begrijpen
 • Om de wereld beter aan te voelen
 • Om meer gemakkelijk keuzes te kunnen maken
 • Om duiding te krijgen om in flow te blijven
 • Om meer mogelijk te maken en een betere begeleiding te kunnen geven in je werk
Veerle Stevens Traject Intuïtief ondernemen

Ik zie, hoor, voel energie
en ontvang boodschappen

Veerle Stevens

Ik ben Veerle Stevens en met mijn energetische transformatiemethode gids ik ondernemers naar hun gouden leven. Doordat ik zie waar je geblokkeerd zit, wat we daaraan kunnen doen én wat wel oprecht jouw pad, missie, richting is gaan we die samen in overeenstemming brengen met je energie en frequentie voor een veel snellere en doelgerichte groei. 

Ik geloof dat er ontzettend veel potentie zit in elk van ons en dat het ons doel is hier op aarde om dit in te zetten, in dit leven. Zoals de Bron – mijn begeleiding – altijd zegt:
 

We zijn nu hier voor ons beste leven ooit

Ik gids je naar

 • bewustzijn & aandacht, zodat je weet wat, wie, waarheen
 • inzicht & helderheid, zodat je begrijpt hoe en waarom en je intuïtief de juiste acties neemt in de juiste richting
 • transformatie, zodat blokkades doorbroken worden en je flow en balans ervaart en ervan geniet
 • energie, intuïtie en empowerment, zodat jouw leven jouw hemel op aarde wordt

* Veerle Stevens *

Energetisch Transformator

Ik zie waar jij geblokkeerd zit en wat er nodig is om dit te transformeren naar een leven vol helderheid, flow, energie én resultaat!

Intuïtie dat is iets wat je in het nu nodig zal hebben om te ontwikkelen. Het oude gaat niet meer werken. Mensen zullen veel meer hun gevoel volgen. En ook jij hebt echt een pad te volgen in dit leven. Al het andere kost je energie, doet je twijfelen, gaat wringen en tegenwerken. En dan hebben we het nog alleen maar over gevoel…

Intuitief ondernemen houdt in 

 • dat je pad getoond wordt
 • dat je weet wat te doen en waarom
 • voelen en dat gevoel volgen
 • informatie beschikbaar is die je nodig hebt
 • dat je verbonden met, met jezelf, je hoger zelf, het universum, elkaar
 • dat het flowt
 

Waarom is intuïtief ondernemen nu zo belangrijk?

Het is tijd om de dingen anders te durven doen! Jij vraagt je toch ook wel eens af waar we eigenlijk mee bezig zijn? Het kan toch anders? Het moet anders! Beter, fijner, zachter, meer vervullend,…

Ondernemen vanuit (hoog)bewustzijn en intuïtie verbindt je met je pure potentie en vraagt je om te durven vertrouwen en vol overgave de beweging te maken die klopt bij jouw ware verlangen, jouw bestemming hier op Aarde. Je begrijpt daardoor bewust en gebruikt de inzichten die je aangereikt krijgt om zo op jouw tempo en op jouw unieke manier te bewegen, jouw flow.

Het leven ontvouwt zich zo voor je. Je hoeft maar je pad te volgen. Moeiteloos.
Je wordt een magneet voor klanten. Ze vinden je. Ze voelen je. Ze willen met je samen werken.

Voel jij ook dat jij een bewust intuitieve ondernemer bent?

Laten we samen groeien en en verder bouwen aan die wondermooie wereld!

 

Veerle Stevens
Ik begeleid al sinds 2007 mensen en ik zie dat inzicht en weten wie je bent en wat je wilt niet voldoende is. Dat is één stap. Maar na 11 jaar enkel antwoorden geven als medium vond ik het heel frustrerend dat er zo weinig mensen dat effectief gingen doen. Ik voelde dat er meer nodig was! Het is niet omdat je droomt, dat je die droom ook gaat leven! Je kan trekken en duwen, het gaat erom op de juiste knopjes te duwen, zodat je motor aangaat en je bij elke stap die je neemt nog energieker wordt!
 
En ik beken… ik vind het absoluut héérlijk om mee te mogen genieten van dat resultaat bij mijn klanten. Samen maken we de wereld steeds een beetje mooier. It takes a village to raise a child, let’s built that village damn good! Together 🙂

Intuïtie als gids voor je onderneming en leven

Wat ontvang je?

💫 Themalessen met oefeningen in online video’s rondom intuïtief aanvoelen, channelen, afstemmen, tips & tricks,…

💫 Waardevolle meditatie om je kanaal (verder) open te zetten en je beter af te kunnen stemmen

💫 Opdrachten om verder te groeien

💫  Levenslang – ja levenslang! – een groep mensen rondom je die ook puur willen groeien in hun intuitie en willen oefenen met gelijkgestemden. Een netwerk om al eens een vraag te stellen meteen.
Een samenzijn in de vorm van een Facebookgroep waarin geen vraag te gek is.

💫 Mentoringsessie (min 5) met persoonlijke boodschappen en gechannelde feedbacken opgvolging + Q&A. Zodat je antwoorden,
boodschappen en inzichten krijgt op waardoor je blokkeert, passende technieken ontdekken voor jou, feedback op moeilijkheden,…

Online : individueel en apart

Ik heb gekozen om dit traject voor zoveel mogelijk bewuste ondernemers toegankelijk te maken. Daarom kies ik heel bewust voor een online programma. 

 1. Je krijgt heel wat informatie en oefeningen online. Dan kan je hier zelf alvast mee aan de slag.
 2. Vervolgens gaan we samen verdiepen: je ontvangt boodschappen en duiding bij jouw manier, jouw technieken, jouw blokkades,…
 3. En natuurlijk gaan we ook samen oefenen. Oefening baart kunst! En ook daarop krijg je feedback. 
Kortom, ik neem je liefdevol onder mijn vleugels! X

En dat is nog niet alles!

Daar bovenop kan je nog kiezen:

Enneagram Intensive

Leer jezelf zoveel beter kennen en onderscheiden van je persoonlijkheid. Ideaal om nog beter te weten wanneer je afgestemd bent en wanneer je zelf tussen komt.

5 online sessies 
Met ook hier weer zeer interessante opdrachten. Een zeer interessante manier ook om je klanten/omgeving/familie beter te kunnen inschatten

Totale investering Intuïtie als gids + Enneagram intensive
€ 1.497,00 excl btw

Liever in schijven? Natuurlijk kan dat.
Je betaalt dan 7x € 237,00 excl btw

Opleiding Lenormand kaarten leggen

Ga volop in de actie en leer met de Lenormand kaarten werken. 
Ik gebruik zelf ook nog deze kaarten wanneer er een serieuze lading zit op het onderwerp waarop ik duiding zoek of ik zelf persoonlijk betrokken ben.

2 online avonden
1 live dag leggingen aanleren
oefeningenmomenten
Cursus

Totale investering Intuïtie als gids + Lenormand opleiding
€ 1.497,00 excl btw

Liever in schijven? Natuurlijk kan dat.
Je betaalt dan 7x € 237,00 excl btw

 

Ik wil het allemaal

Geen nood, soms wil je gewoon alles en dat kan ook. Je krijgt dan een mooie korting op het hele pakket : €1.955,00 excl btw

Graag gespreid betalen? Je betaalt dan ook een eerste schijf van € 237,00, en vervolgens 8x € 247,00 excl btw

 

Veerle B.

Een workshop van Veerle is een absolute aanrader. Je krijgt pakken inzichten in een veilige omgeving. Als herboren kom je weer thuis.
"Not because she is magical, but because she is herself" ❤️❤️

Caroline C.

Bedankt bedankt bedankt om een facilitator te zijn voor een puzzel die ik al heel mijn leven probeer te leggen. Jij maakt zoveel verschil.

Nele M.

Bedankt bedankt bedankt om een facilitator te zijn voor een puzzel die ik al heel mijn leven probeer te leggen.
Jij maakt zoveel verschil.

Je kan je op elk moment aanmelden

Ben jij erbij? Top dan zie ik je snel 🙂 Je kan op elk moment starten. En dat is een mega voordeel. Je leert altijd van elkaar, waar je ook zit in de opleiding. Elke sessie komt aan bod en daardoor leer je van wie al verder zit in de opleiding, maar ook juist andersom. Terug naar de basis. 
Je krijgt elk van de online sessies en daarnaast kom je terecht in een familie van intuïtieve ondernemers. Hier kan je altijd te rade en je bent levenslang lid, waardoor je nooit meer op zoek moet naar verbinding en je vraag altijd intuïtief en gevoelsmatig beantwoord zal worden, waarover ze ook gaat.
 
Je bent zooo welkom! Dikke knuffel 

FAQ
1. Werkt dit ook voor mij?
Ja natuurlijk. Ik geloof in ieders talent. Ik weet dat het in iedereen aanwezig is. Ik vertel je graag hoe het voor jou werkt.
2. Wat als ik een sessie mis?
Je kan altijd alles herbekijken. Dus helemaal geen probleem. Heb je dan nog vragen, stel ze gewoon in de facebookgroep. Je mag altijd 1 sessie uitstellen naar een volgende groep.
3. Ik ben nog niet thuis in energie/spiritualiteit, is het iets voor mij?
Absoluut, alles is energie. We gaan samen op zoek welke manier jou het meest ligt. Het universum is er voor ons. Laat ze niet werkloos wachten 🙂
4. Het is toch geen zweverige new age met dromen en beloften?
Absoluut niet, ik wil juist een ervaring bieden, bekijk het als een opleiding met stage, zodat je leert hoe het te doen en feedback krijgt, zodat je leert vertrouwen.
5. Is een online training wel even diepgaand als een live training?
Een terechte vraag. De verbinding komt vanzelf, omdat we de ruimte nemen om elkaar te leren kennen en samen oefening zullen doen. Die verbinding is een voorwaarde voor de diepgang. Daarnaast geeft het iedereen de mogelijkheid om erbij te zijn, lekker van onder een dekentje, op jouw favoriete plekje, waar je kan ontspannen. Dát is een enorme troef, juist voor dit soort trainingen! En de diepgang qua inhoud, als je met vragen blijft zitten, je ziet me online én kan nog extra vragen stellen in de online community.
6. Wat heb je nodig?
Een laptop/computer/tablet met een camera zodat we elkaar kunnen zien en horen 🙂
7. Ik twijfel over de investering
Ga in je gevoel. Voel je dat je erbij wil zijn? Kriebelt er iets of jeukt het? Dat is de beste raadgever 🙂 Wat houdt je echt tegen om ja te zeggen aan jezelf?

Veerle Stevens