Biomagnetisme

Biomagnetisme is een therapie die bestaat uit het plaatsen van positief en negatief geladen magneten op het lichaam om de natuurlijke pH balans in de verschillende organen en daardoor de energetische balans in het lichaam te herstellen.

Het werkt volgens het principe van het biomagnetische paar, een geavanceerd therapeutisch systeem dat is ontwikkeld door Dr. Isaac Goiz Duran in 1988.

biomagnetisme magneten

Biomagnetisme helpt

  • onderhoudend: om je gezondheid op peil te houden en te verbeteren,
  • proactief: door onbalans op te lossen vóórdat de ziekte zich uit,
  • als aanvulling: op elke andere medische behandeling,
  • de revalidatietijd na een ziekte of ongeval te verkorten,
  • bevordert de klinische verbetering en snel herstel van gezondheid en welzijn.
biomagnetisme Isaac Goiz
Dr. Isaac Goiz, MD

Dr. Isaac Goiz Duran, medisch Chirurg uit Mexico, ontdekte het Biomagnetisme in 1988. Vanwege deze ontdekking verleende de Oxford International University uit Engeland hem in 1999 een doctoraat in Bio-Energetische Geneeskunde.

Dr. Goiz heeft met succes meer dan 350.000 patiënten behandeld met Biomagnetisme. Hij heeft meer dan 10.000 artsen en andere gezondheidswerkers opgeleid uit vele verschillende landen, voornamelijk Zuid-Amerika, Amerika en Europa.

Disclaimer

Therapeutisch Biomagnetisme stelt geen medische diagnose, stelt geen medische of psychologische aandoeningen vast en pretendeert niet dergelijke aandoeningen te voorkomen, te behandelen, te verzachten of te genezen, noch voorziet het in diagnose, verzorging, behandeling of rehabilitatie van personen, noch past het medische, geestelijke gezondheids- of menselijke ontwikkelingsprincipes toe. De bio-energetische balans kan therapeutisch voordeel bieden door de normale structuur en functie te ondersteunen.

De toepassing van biomagnetisme vervangt geen medische behandelingen of de tussenkomst van gezondheidswerker(s). Negeer nooit professioneel medisch advies en stel het zoeken van een medische behandeling niet uit vanwege informatie die u via deze website heeft verkregen.  Wij garanderen geen genezing van ziektes. Er zijn ervaringsverhalen die getuigen dat symptomen van ziektes verdwijnen. Maar op dit moment is het nog niet wetenschappelijk bewezen dat dat het gevolg kan zijn van Biomagnetisme.