Ik zeg JA tegen wonderen gesprek

Zeg ook JA tegen jezelf

Start met een "Ik zeg JA tegen wonderen gesprek"

Heb jij het gevoel dat je vast zit?
Sta je op een kruispunt, tijd voor een beslissing?
Of juist niet kunnen/durven/willen springen…
Bolt je leven niet helemaal zoals jij het wil?

Wil jij ook méér?
 Meer leven en meer van het leven? 
Wil jij je best mogelijke leven? Jouw gouden leven?
Een intuïtief en bewust leven, waarin je focust op groei en bloei, op ontwikkeling en op verbinding. Met jezelf in eerste instantie, zodat je je eigen tempo en stijl vindt, en zo de beweging door en voor je kan flowen. En verbinding met je omgeving, en met het universum natuurlijk. Want je staat er niet alleen voor.

Kies je al voor om zo bewust mogelijk te leven? 
Wil je én dat leven waarvan je droomt én genieten & gelukkig zijn én connectie met het universum én rust én overvloed,…
Maar merk je dat je moddert in: 

  • de herhaling van patronen
  • het opboksen tegen je eigen stemmetjes of die van je omgeving
  • onzekerheid: ben ik wel genoeg? Ben ik wel goed bezig? Waarom is het zo moeilijk?
  • voel je dat er blokkades zijn, maar weet je niet hoe je daar vanaf komt, en wil je er doorheen breken? …

Blijf er niet in vast hangen! Laat eens in jouw ziel en zielepad kijken, naar jouw plek in het universum! 

It’s time for gold!

Mijn cadeau om jou te helpen: een Ik zeg JA tegen wonderen gesprek! Dit is een individueel gesprek (online of offline) waarbij ik me afstem op jouw ziel, op jouw energie. Ik geef je helderheid, zodat jij daarna de juiste stappen kan zetten in de juiste richting.

Dit gesprek op zich is al een mega cadeau voor jezelf, want er komen steeds heel wat inzichten uit voort. Zo weet jij beter wat jouw pad is en waar je blokkeert. Ook bekijk ik hoe ik jou verder kan helpen, hoe we door die blokkades heen kunnen breken en je laten groeien, naar jezelf, naar meer connectie, naar vreugde, naar overvloed, naar… Jouw transformatie naar jouw droomleven! 

Ja een volledig gratis gesprek! Een heel waardevol cadeau, voor jou! Het enige dat jij hoeft te doen is even antwoorden op onderstaande vragen.

Voorwaarden, ja er zijn er enkele...

Ik weet dat ik iedereen kan helpen, op voorwaarde dat ook jij er echt voor wil gaan én dat je er ook klaar voor bent.

Ik vraag je dus om even heel goed te voelen:

  • Is dit wat me nu trekt?
  • Ben ik bereid om na deze stap ook verdere stappen te zetten?
  • Ben ik bereid om mijn angsten en onzekerheden aan te pakken?
  • Ga ik voor dat gouden leven?
  • Ben ik bereid om hiervoor de nodige investeringen te doen?

Als je voluit JA antwoord op al deze vragen. Dan rest je enkel nog even de onderstaande vragen in te vullen. Ik neem daarna contact met je op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


Ik zie, hoor, voel en weet.
Ik lees de energie en ontvang boodschappen

Veerle Stevens

Ik ben Veerle Stevens, met mijn energetische transformatiemethode en de ondersteuning van de Bron – de kern van het universum – begeleid ik je naar wat de Bron altijd noemt: je beste leven ooit. Dát is wat je dit leven komt doen.

Jouw gouden leven!

Wat kom jij doen hier op Aarde?
Je hebt een missie!
Jij bent een waardevol iemand!
Jij kan de wereld veranderen
Jij doet ertoe
Laten we het samen doen!

De wereld heeft nood aan pure bewuste mensen
Neem je plek maar in
Vol potentie
Groei!
Flow…

Intuïtief
Puur
Verbindend

Laten we dit doen

Samen

* Veerle Stevens *

Energetisch Transformator

Ik zie de blokkades van mensen & wereld, ontvang boodschappen over het proces van wat wij doormaken en weet wat de mogelijkheden zijn, waar we naartoe kunnen evolueren!