MAXIMALISEER
jouw energie snel en efficiënt

Maximaliseer je energie snel en efficiënt.

Reinig je energie, je energieveld, je fysieke energie.
Ruim je energievreters op.
Poets je auraveld schoon zodat oude energie je niet langer kan verzwaren.

Leer hoe je je batterij snel bijtankt.
En eventueel batterijtjes bij steekt 😉
En voel opnieuw de energie overvloedig stromen!

“Alsof je een paardenmiddel genomen hebt!”

Veerle Stevens
Veerle Stevens
Els S
"Hartelijk bedankt voor de begeleidingen die je me gaf. Je hebt me de ogen geopend wanneer het moest, je sprak harde taal wanneer het moest en wist me ook altijd stof tot nadenken te geven. Ik bewonder je manier van werken en durf te zeggen dat je goed bent in wat je doet. Je kan je prima afstemmen op de cliënt waardoor mooie, maar soms ook pijnlijke, zaken aan bod komen."
Els S.
Martine A
"Sinds ik bij Veerle op gesprek geweest ben en mijn onderliggend patroon heb aangepakt, begint hier alles te stromen. Ik krijg bijna elke dag een aanvraag voor een afspraak en voel in mezelf enorm veel vertrouwen dat alles goed is en nog veel beter wordt. Dikke dikke merci voor alles! Je doat prachtig 'werk'."
Martine A.
Sofie p
De ochtend na ons kennismakingsgesprek opgestaan en had omzet binnen waar ik anders bijna een halve maand over doe!

Dankzij ons gesprek ben ik weer gaan geloven.
Sofie P.
Kathleen G
"Veerle luistert zonder oordeel naar je verhaal en kan heel goed invoelen. Hierdoor kan ze heel goed weergeven wat er speelt en je helpen tot de juiste inzichten te komen. Of een de spiegel voorhouden die nodig is. Met die inzichten kan je zelf weer verder stappen zetten. Een wegwijzer op mijn pad. Op weg naar mijn wijsheid en hierop leren vertrouwen."
Kathleen G.
Yati C
Na onze eerste sessie... Al 2 mensen gehoord die ik mijn traject aanbood voor feedback. En 2x JA JA JA gekregen!!!!
Yati C.
Isabelle R
Ik koos om met jou samen te werken omdat:
1. jouw energie. Die voelt voor mij heel construtief, non judging en upliftend aan. Daar hou ik van. Ik kan je ook echt vertrouwen.
2. jouw groei. Ik vind het heel inspirerend om jou zo te zien groeien. Ik leer het liefst bij van mensen die al pakken verder staan dan ikzelf.
3. Uiteraard jouw bijzondere gave om anderen te kunnen 'lezen/aanvoelen'. Dat in combinatie met jouw achtergrond als psychologe is een heel krachtige mix. Nogmaals dankjewel!
Isabelle R.

contact